Fact Finding
gratis bij afname van inbasket

Als u op objectieve manier de managementvaardigheden van uw kandidaten beoordeelt met onze inbasket, voegt de Fact Finding daar nog meer aan toe. Inbaskets worden gebruikt voor de objectieve beoordeling van managementvaardigheden. De Fact Finding laat meer zien van de leiderschapsstijl van uw kandidaat.  

De komende maanden kunt u als gebruiker van onze postbak gratis de Fact Finding toevoegen aan uw inbasket.

MEEDOEN AAN DE ACTIE

Gratis inzetten van Fact Finding is een tijdelijke actie, speciaal voor de gebruikers* van onze inbaskets. Een kans om een nieuw instrument aan uw assessment toe te voegen en te ontdekken wat dit toevoegt aan uw rapporten. Wij denken dat u gaat merken dat Fact Finding laat zien hoe uw kandidaat:

  • contact maakt met mensen
  • handelt als leider van een team
  • situaties onderzoekt en kritisch redeneert
  • doelen stelt en beslissingen neemt.
Toevoegen van FactFinding is gemakkelijk.
We kunnen ervoor zorgen dat de Fact Finding naadloos gekoppeld is aan een inbasket. Hierdoor is er nog steeds een enkele toegang voor de kandidaat. Deze maakt vervolgens eerst de Fact Finding en daarna de BSH of de Highlight.
 
 *) Wij denken dat u plezier heeft van de Fact Finding. Daarnaast hebben we een belang:
De Fact Finding is al in gebruik en genormeerd op basis van afnames in heel Europa.  De normgroep bevat ruim 570 afnames. En wij willen die normgroep graag vergroten en er liefst een normgroep voor Nederland en Belgie aan toevoegen.  
belangstelling voor Fact Finding