Inbaskets & Tests

alles voor online assessment

U wilt accuraat adviseren en beslissingen nemen als het gaat om de selectie, doorstroom en ontwikkeling van personeel.

Accuratesse vraagt professionele assessment-instrumenten én de juiste kennis en vaardigheden om deze instrumenten optimaal in te zetten. CONSTRUCT levert HRM-instrumenten en biedt HRM-trainingen en -workshops aan. Onze instrumenten en workshops zijn bedoeld voor een breed scala aan gebruikers: personeelsadviseurs, managers, psychologen en anderen.

CONSTRUCT ontwerpt en levert assessment-instrumenten op de volgende werkgebieden:

CONSTRUCT ontwerpt en levert assessment-instrumenten op de volgende werkgebieden:

  • selectie en doorstroom
  • feedback en training
  • beoordeling en performance management.

Inbaskets

Een inbasket is bij ons online . De kandidaat krijgt in die oefening een opdracht en een beperkte tijd om deze uit te voeren. Enkele seconden nadat de inbasket af is krijgt u het rapport te zien.

inbaskets meten

iMotiv

Motivatievragenlijst

Alles wat we doen heeft te maken met motivatie. Recent onderzoek wijst uit dat motivatie heel sterk bepaald of iemand succesvol wordt in een functie, een klus of een rol.

Feedback uit de praktijk is het het krachtigste assessment. Collega’s klanten en anderen dragen aan wat zij feedback vrager zien doen. Ze geven voorbeelden, tips en hun beoordeling. Deelnemers voeren de beste gesprekken over de feedback die zij krijgen. En … gaan graag aan de slag met de feedback.

360 kenmerken