Business Simulation Highlight

BSH VOOR assessment van managementvaardigheden

Business Simulation Highlight [BSH] is een management oefening voor assessment centers. Deelnemers maken deze online inbasket in een uur tijd. In dat uur nemen zij honderden beslissingen en laten ze zien of zij met hun team en hun organisatie de juiste resultaten behalen. 

SNEL, INFORMATIEF EN BETROUWBAAR

Een goed assessment center laat zien welke management vaardigheden een deelnemer in huis heeft. De BSH levert consultants en psychologen binnen seconden een uitgebreide  en goede beoordeling van de management vaardigheden.  Natuurlijk moeten die goede en objectief gemeten zijn. Met meer dan 400 meetpunten maakt de BSH dat helemaal waar:  betrouwbaar en valide. 

MANAGERS over BSH

Een modern en valide assessment center vraagt om test en oefeningen die relevant zijn voor het werk dat iemand gaat doen. En dat is BSH. BSH is overduidelijk een management oefening. En dat wordt ook door alle deelnemers hoog gewaardeerd. “Dit is wat ik in mijn werk doe: beslissingen nemen, leidinggeven en organiseren” . 

leer in 5 minuten de BSH kennen

business simulation highlight

Uitgebreide rapportage

Het rapport van de BSH is tegelijkertijd uitgebreid en eenvoudig . Op de eerste twee pagina’s vindt u alle resultaten van een deelnemer:

  • Behaald resultaat, planningsvaardigheden, efficiency en besluitvaardigheid.
  • Financieel management, aansturen van medewerkers, klantgerichtheid en operations.
Vervolgens beschrijft het rapport in details wat de stijl van de manager is.

Beperkte kosten

De kosten van de Highlight zijn direct verbonden aan het aantal afnames. Onze klanten betalen alleen voor het aantal afgenomen BSH’s.

  • Alleen directe kosten en geen bijkomende kosten
  • Geen licentiekosten  of kosten voor rapporten opvragen
  • Vriendelijke “same day service” inbegrepen
  • Betaal alleen wat je nodig hebt. 
belangstelling voor de business simulation highlight

FAQ OVER BSH MANAGEMENT ASSESMENT

BSH is er voor de objectieve metingen van managementvaardigheden. Daarbij hoort de juiste beslissingen nemen, een team aansturen en plannen en organiseren. Klik op deze link om het complete rapport in te zien. 

BSH is te gebruiken voor elk management assessment op HBO en WO niveau. In alle management functies gaat het om de juiste beslissingen nemen, leiding geven aan een team en plannen en organiseren.

Er is 80 minuten nodig om de hele BSH af te nemen. Dat is inclusief analytische test. Zonder analytische test is het 60 minuten.

In een normgroep gebruiken we de resultaten van rond de 2000 managers. Goede normgroepen zijn recent en groot. Daarom gebruiken we voor BSH een steekproef van de eerdere afnames uit de laatste 3 jaar.

Er zijn ook normgroepen voor drie verschillende management niveaus.

De kosten van BSH worden berekend per sollicitant of kandidaat. U betaalt voor de online afname en dat is inclusief het uitgebreide rapport. De actuele tarieven staan hier.

Door het grote aantal beslissingen dat de manager in de BSH neemt is de betrouwbaarheid hoog. De alpha van de schalen is tussen de .92 en .95. 

BSH is een SJT (Situational Judgement Test). Een SJT in de vorm van een inbasket. Uit diverse studies blijkt dat  SJT's goede voorspellers zijn. Dit heeft drie redenen: (1) de oefening lijkt op het werk dat iemand doet, (2) het grote aantal items en (3) de objectieve beoordeling.

Omdat de BSH volledig online is, kunt u de BSH snel inzetten. Een mailtje aan ons voldoet.

Nederlands, Duits, Engels (US+UK), Frans, Italiaans, Portugees en Spaans.

*) Filip Lievens (2009) Assessment centres: A tale about dimensions, exercises, and dancing bears, European Journal of Work and Organizational Psychology, 18:1, 102-121, DOI: 10.1080/13594320802058997

Meer inbasket berichten