Page content

Wat kost een inbasket

Drie inbaskets, met betaling per afname

Onze online inbaskets worden per afname afgerekend. Dat wil zeggen: u betaalt per deelnemer die een inbasket  maakt. De prijs van een enkele afname: € 110,–.

Bij  facturering vooraf * gelden aanzienlijke kortingen. De factuurbedragen zijn dan afhankelijk van het aantal afnames dat u vooraf laat factureren. Dit leidt tot de volgende tarieven:

U bestelt:

Prijs afname

10-24

afnames

5% korting

25 -49

afnames

10% korting

50-99

afnames

15% korting

100-499

afnames

20% korting

  1. *) Voor klanten die onze inbaskets gebruiken via de platforms van eelloo, is alleen facturering na gebruik (=achteraf) mogelijk.
  2. Voordat u de inbaskets en het platform de eerste keer kunt gebruiken schaft u een startpakket aan. Dit pakket bestaat uitvoerige instructie voor de bedieningsomgeving  en voor de afname van de inbaskets en gebruik van de helpdesk. De kosten van het startpakket zijn € 500,–.
  3. Full service afnames met bediening door CONSTRUCT: online inbaskets kunt u door ons laten bedienen. Hiervoor krijgt u een afname en vervolgens een uitslag per mail. De kosten bedragen € 125,– per afname.
  4. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. U kunt afnames van Zeezicht, Highlight en Utopia combineren in een enkele bestelling. Hiermee verhoogt u het aantal (de staffel) en verlaagt u wellicht de prijs per inbasket.

Tarieven zijn geldig van 1 januari tot 31 december 2018

Wilt u meer weten?

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Alles over onze inbaskets

Wat is een inbasket?

 

CONSTRUCT bedrijfspsychologie:

Postbus 5095

1380 GB  Weesp

(085) 2103 002

info@cbpsy.com