wat kost een inbasket

Drie inbaskets en factfinding,
met betaling per afname

Onze online inbaskets worden per afname afgerekend. Dat wil zeggen: u betaalt per deelnemer die een inbasket  maakt. De prijs van een enkele afname: € 120,–. 

Bij  facturering vooraf * gelden aanzienlijke kortingen. De factuurbedragen zijn dan afhankelijk van het aantal afnames dat u vooraf laat factureren. Dit leidt tot de volgende tarieven:

U bestelt afnames Korting per afname
10-24 afnames 5%
25-49 afnames 10%
50-99 afnames 15%
100-499 afnames 20%
  1. *) Voor klanten die onze inbaskets gebruiken via de platforms van eelloo, is alleen facturering na gebruik (=achteraf) mogelijk.
  2. Voordat u de inbaskets en het platform de eerste keer kunt gebruiken schaft u een startpakket aan. Dit pakket bestaat uitvoerige instructie voor de bedieningsomgeving  en voor de afname van de inbaskets en gebruik van de helpdesk. De kosten van het startpakket zijn € 500,–.
  3. Adviseurs en consultants kunnen gebruik maken van de eLearning op inbasket.tech. Hier worden zij in minder dan een uur wegwijs gemaakt in elke inbasket. gebruik van de eLearning verbetert de rapportages over het assessment center. Kosten zijn € 39,– per adviseur voor de drie cursussen als geheel.
  4. Full service afnames met bediening door CONSTRUCT: online inbaskets kunt u door ons laten bedienen. Hiervoor krijgt u een afname en vervolgens een uitslag per mail. De kosten bedragen € 130,– per afname.
  5. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. U kunt afnames van Zeezicht, Highlight en Utopia combineren in een enkele bestelling. Hiermee verhoogt u het aantal (de staffel) en verlaagt u wellicht de prijs per inbasket.

Tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2023 tot en met 31 december 2024.

Wilt u meer weten?

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Rollenspellen

Voor het gebruik van de bijpassende rollenspellen is er een ander tarief. Het starttarief is € 25,– per rollenspel per kandidaat.

Voor het inbouwen van uw eigen rollenspel vragen wij  € 800,– per rollenspel.

Hierover een vraag stellen?