Highlight| rapporteer over prestaties

U kunt meer rapporteren over de prestaties van uw kandidaat: over Competenties en Resultaatgebieden

Interactieve meeting 25 juni 2013 16.30 uur | MELD MIJ AAN

Hoe benadert uw kandidaat het werk? Wat is de interactie met de omgeving? Het assessment van competenties geeft u daar een antwoord op. Simulaties als Highlight gaan verder dan competenties. Highlight rapporteert daarnaast ook over resultaatgebieden. Highlight geeft daarmee ook antwoord op de vraag: Wat bereikt de kandidaat? Hoe goed gaan de afwegingen en beslissingen uitvallen?

Resultaten van Highlight leveren nu al meer informatie op dan u gewend bent. Het interpreteren van deze informatie kan een vernieuwing zijn in het assessment center. Het vraagt om een andere kijk om dit te plaatsen vergeleken met de klassieke resultaten over een assessment center. Wilt u beter ingevoerd raken in de kunst van het interpreteren van alle informatie die de huidige postbakken opleveren? Wilt u weten welke verbanden er zijn te leggen, wat de samenhang is tussen de testresultaten en de andere bevindingen van het assessment? Dan kunt u deelnemen aan de gratis interactieve meeting.

De komende maanden gaan onze assessment center oefeningen nog verder. Zij gaan u meer informatie geven over de gegevens-analyse en de beslissing van de kandidaat. Binnenkort weet u ook welke informatie er door de kandidaat gebruikt wordt en hoe de weging plaats vindt. Tijdens de meeting krijgt u hier meer van te zien.

Graag nodigen wij u uit op dinsdag 25 juni 2013 voor een interactieve meeting met als thema ‘interpreteren en extrapoleren van testresultaten’.

Aan de hand van zelf ingebrachte cases, bespreken we welke mogelijke informatie te herleiden is vanuit diverse Postbak-simulaties.

Locatie: De Pionier, Grebbeberglaan 15, 3527 VX, Utrecht.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *