Leiderschap Assessment

Leiderschap is wat je doet met de mensen om je heen. Volgens ons gaat dat over inclusie. Alle mensen meenemen die je nodig hebt. Mensen samen brengen. Een team vormen dat slagvaardig is.

Voor inclusiefwerken.net maakten wij het leiderschap assessment. Een online feedback methode om snel en duidelijk vast te stellen waar je staat, wat je kracht is en wat je blinde vlekken zijn. 

leiderschapsvragen

een sprong in je ontwikkeling

Feedback van anderen krijgen, daar wordt je altijd wijzer van. Zeker als het van mensen komt die direct met jou en jouw leiderschap te maken hebben. 

Wat als je die feedback op een systematische manier in kaart brengt? En dan met vragen waar een visie op leiderschap achter zit? Als mensen open en eerlijk zijn? Dan krijg je heel concreet inzicht en praktijkgerichte aanwijzingen.

 

voorbeeld uit het leiderschap assessment

Inclusief Leiderschap Spinneweb

leiderschap assessment in de praktijk

Hoe het te werk gaat en

We brengen met je in kaart wie je het beste kunt vragen om hun feedback. vervolgens mailen wij die mensen. Zij hebben 20 minuten nodig om de vragen goed te beantwoorden.

de kosten van het leiderschap assessment

De kosten hangen van de aantallen af. Maar voor een leiderschap assessment houd je rekening met € 269,–. Dat is exclusief een goed gesprek met toelichting.

Eerst eens een vraag stellen, er over praten, mail ons nu.