Online Rollenspelen

Bij de inbasket Highlight bieden we nu twee rollenspelen aan. Door de combinatie van Highlight oefeningen krijgen kandidaten het gevoel van consistentie en relevantie. dit assessment center is vakwerk.

Online Menu

Gemakkelijk en snel

Het online rollenspel is gemakkelijk toe te passen. U stuurt uit ons platform een link naar de kandidaat. De kandidaat krijgt een klein menu voor zich met meerdere oefeningen; bijvoorbeeld een inbasket en een onderhandeling.

Eenheid

De rollenspelen passen bij de Inbasket Highlight. Hierdoor heeft een kandidaat een gevoel van eenheid: en tijdens het rollenspel veel gevoel voor de context van de oefening; het bedrijf is bekend.

Live observatie

Net als met de directe rollenspelen ziet u de kandidaat in gesprek en aan de slag. Hierdoor heeft u toch een beter gevoel bij de kandidaat waarover u rapporteert en adviseert.

Welk medium u gebruikt kunt uzelf bepalen.

U hoeft ons alleen maar te vertellen dat u een online Highlight rollenspel wil gebruiken.  Daarna:

  1. krijgt u van ons bericht dat het rollenspel is toegevoegd aan uw menu
  2. ontvangt u acteursinstructies en
  3. de beoordelingsschalen
Online Menu

Stel dat u de kandidaat een Highlight inbasket wil laten maken. Daarna gaat de kandidaat in gesprek met een van de medewerkers.  De kandidaat vindt beide oefeningen in het menu. Op het aangegeven moment klikt de kandidaat op [start]. Dan krijgt de kandidaat een beperkte tijd om de uitleg en instructie te lezen.

Rollenspel Oh

Vervolgens zoekt de kandidaat, volgens de instructies, contact met u om het rollenspel te beginnen. Dit kan bijvoorbeeld met Skype of Whereby. Die bieden beiden de optie om het gesprek op te nemen.

Op dit moment bieden wij het onderhandelingsgesprek en het voortgangsgesprek:

Online Menu

En we hebben veel meer opties. Bij Highlight hebben we de Case Study en de Fact Finding oefeningen klaar staan. In overleg kunnen we ook rollenspellen bij Zeezicht bieden. Daarnaast is er de optie dat u uw eigen rollenspelen in het menu krijgt nadat zij door ons zijn ingebouwd. 

Voortgangsgesprek Rollenspel