Workshop Levensfasemanagement voor HRM adviseurs

De arbeidsmarkt is sterk in beweging en dat houdt zeker de komende jaren aan. De effecten op rekrutering, de verlenging van inzetbaarheid en de gevolgen voor loopbaanbeleid en mobiliteit zijn ook nu al zichtbaar. Des te belangrijker is het, om medewerkers langdurig inzetbaar, gezond én gemotiveerd te houden. Eén van de manieren om dit te doen, is om HRM-beleid en -instrumenten levensfasegericht te maken

CONSTRUCT bedrijfspsychologie* biedt producten en diensten aan op het gebied van Levensfasegericht HRM-beleid en -advies. Wij begeleiden organisaties richting een energieke toekomst, waarin medewerkers van alle leeftijden tot hun recht komen.
Graag willen wij onze kennis en ervaring met je delen. We nodigen HM (P&O) adviseurs uit voor een Workshop Levensfasegericht HRM* beleid en advies.

In deze workshop* willen wij psychologische en HRM-kennis toepassen op de praktijk van het HRM/P&O beleid en -advies. Doel van de workshop: jou als HRM professional inspireren voor levensfasegericht advies in jouw organisatie. (* Deze workshop geven wij in samenwerking met BVSadvies)

De workshop Levensfasegericht HRM beleid en advies vindt plaats op: 7 november 2011 van 13.00 uur tot 16.30 uur, met aansluitend een borrel